Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس ورزشی| گسترش بیماری کووید ۱۹ یا همان کرونا در سطح جامعه و به تبع آن استان مازندران، ضربه سنگینی بر پیکر ورزش استان مازندران وارد کرد؛ ضربه‌ای که به این زودی‌ها خوب نمی‌شود و هنوز راهکار مناسبی برای درمان آن یافت نشده است.

کرونا علاوه بر اینکه جان خیلی از افراد و عزیزان ما را گرفت، توانست با تعطیلی خیلی از باشگاه‌های ورزشی معیشت و اقتصاد آنها را تحت شعاع قرار بدهد و آنها را بیکار و خانه‌نشین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری کرونا صدای زنگ ورشکستگی باشگاه‌ها را به صدا درآورده، صدایی که اگر مسؤولان اقدام به موقعی در جهت حل این مشکل انجام ندهند؛ بیکاری به عنوان چالش جدی مربیان تبدیل می‌شود.

این روزها ورزش مازندران با وجود تعطیلی‌های کرونایی، با چالش‌های سختی رو به رو است؛ در آستانه المپیک و رسیدگی به قهرمانان و ورزشکاران المپیکی و پاراالمپیکی، بحث داغ انتخابات مجامع بزرگ ورزشی و خیلی از مشکلات ورزشی دیگر از جمله وضعیت چمن ورزشگاه خانگی نساجی‌مازندران و رسیدگی به مشکلات تیم‌های مازندرانی، حضور یا عدم حضور بازنشسته‌ها در انتخابات، ابهاماتی بود که به همین بهانه به سراغ یکی از مسؤولان اداره کل ورزش و جوانان مازندران رفته‌ایم تا در این خصوص از ایشان سوالاتی بپرسیم.

در ادامه گفت‌وگوی خبرنگار خبرگزاری فارس با حسین بریمانی سرپرست معاونت امور ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان مازندران را می‌خوانید:

فارس:در آستانه المپیک و با این وضعیت کرونایی، اداره‌کل برای سهمیه‌داران المپیکی ما چه برنامه‌هایی دارد ؟

بریمانی: با توجه به اینکه کمتر از ۹ ماه به شروع مسابقات المپیک باقی مانده است و با توجه به شرایط کنونی که در کل دنیا حاکم است و اکثر فعالیت‌های ورزشی مغفول واقع‌شده، متاسفانه با دستور ستاد مقابله با کرونا اماکن ورزشی و باشگاه تعطیل و خیلی از ورزشکاران ملی ما به سختی در حال تمرین کردن هستند.

 اقداماتی را انجام داده‌ایم از اینکه یک سری از ورزشکاران‌مان به دلیل نزدیکی به المپیک نیاز دارند تا تمرینات منظمی را برای آمادگی هر چه بیشتر برای حضور در مسابقات پیش‌روی برگزار کنند. تمام تلاش ما این است تا عزیزانی که در المپیک کسب سهیمه کرده‌اند در این رقابت‌ها موفق ظاهر شوند و مثل همیشه افتخارآفرینی کنند. از طرفی هم اردوهای تیم‌های ملی هم به دلیل شرایط موجود لغو است و ورزشکاران در استان‌های مربوطه حضور دارند و این موضوع وظایف‌ما را دوچندان می‌کند که بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که ورزشکاران و قهرمانان ما بتوانند به تمرینات خودشان ادامه دهند و ما هم در حد توان برنامه‌ریزی داریم تا در بخش‌های مختلف کمک حال قهرمانان ملی خودمان باشیم تا بتوانیم مثل همیشه قهرمانان مازندرانی نقش بسزایی در قهرمانی‌ها و افتخارآفرینی‌های کشور داشته باشند.

فارس: کرونا باعث شده حداقل ورزش‌همگانی مازندران بیشتر به چشم بیاد، چه اقداماتی و چه برنامه‌هایی برای تشویق مردم به ورزش در منزل انجام دادید؟

بریمانی: از زمانی که بحث شیوع ویروس کرونا از سال گذشته اتفاق افتاده، بخشی از فعالیت‌های ورزش استان مازندران به سمت ورزش‌های همگانی و ورزش در خانه رفت. با فعالیت‌های خوب هیات‌های ورزشی مخصوصا هیات ورزش‌های همگانی استان مازندران این موضوع مورد استقبال مردم و ورزشی‌ها قرار گرفت و فعالیت‌های خوبی برای حفظ سلامتی، در این زمینه صورت گرفت.

جامعه ورزش و جوانان ما در بحث کمک‌های مومنانه و حمایت از بخش‌های مختلف مرتبط با شیوع ویرویس کرونا بوده، با نهادها و ارگان‌های مختلف کمک حال بودند.

فارس: ناجیان غریق که در فصل گرما زحماتی زیادی کشیدند، خیلی گلایه داشتند و شاکی بودند که حقوقشان پرداخت نشده است، چرا اداره‌کل ورزش و جوانان مازندران برای دفاع از حق ناجیان غریق هیچگونه حمایتی نمی‌کند ؟

بریمانی: بحث حقوق ناجیان غریق مربوط به استانداری است و چند سالی است که هلال احمر زحمت پرداخت حقوق ناجیان غریق را می‌کشد اما وظیفه دستگاه ورزش هم هست که پیگیر مطالبات این عزیزان باشد چرا که ناجیان‌غریق،  تحت عنوان هیات نجات غریق و غواصی که فعالیت خوبی در طول این سال‌ها داشتند، تحت پوشش اداره کل ورزش هستند.

ناجیان‌غریق در فصول گرم سال در اوج گرمای طاقت فرسای تابستان زحمات زیادی کشیدند، که شایسته تقدیر است و همین حضور و فعالیت‌های آنها سبب شده، در طول یکی دو سال اخیر ما در مازندران کمترین غریق را داشته باشیم.

فارس: اصلا اداره ورزش از مطالبات ناجیان غریق خبر دارد ؟

بریمانی: اکثر مطالبات ناجیان‌غریق پرداخت شده و در حال حاضر این عزیزان ۲ ماه طلب دارند که با پیگیری‌های اداره کل ورزش و جوانان و شخص آقای رنگرز به‌عنوان مدیرکل ورزش، پیگیر هستیم تا مطالبات باقی مانده ناجیان‌غریق به‌زودی پرداخت تا دغدغه این عزیزان برطرف شود.

فارس: در حال حاضر بزرگترین ضعف ادارات ورزش و هیأت‌های ورزشی چه است ؟

بریمانی: نیاز است که ادارات ورزش و هیأت‌های ورزشی ما کمی با برنامه کار کنند. درست است که ویروس کرونا همه چی را تحت‌الشعاع خودش قرار داده است اما یکسری مزایا هم داشته است؛ ما می‌توانیم به این سمت برویم که پالایشی صورت بدیم و ببینیم برنامه‌های ای که داشته‌ایم و می‌توانستیم انجام بدهیم و ندادیم را بررسی کنیم و ببینیم چرا و به چه دلیل در برخی شهرستان‌های ما در بخش‌های مختلف مانند: مدال‌آوری، قهرمان‌پروری، ورزش‌همگانی و ... و موارد این‌چنینی نتوانستیم موفق ظاهر شویم که این شرایط این فرصت را به ما می‌دهد که شهرستان‌های ما این بررسی را انجام دهند و راهکارها و برنامه‌های خودشان را ارائه دهند تا بعد از پایان کرونا با برنامه‌های ایجاد شده، ادارات ورزش و هیات‌های ورزشی بهره‌برداری درستی انجام دهند و با برنامه‌تر و اصولی‌تر کارهای خودشان را پیش ببرند.

فارس: البته همه‌ هیأت‌ها و ادارات ورزش بی‌برنامه نیستند، ولی به نظر شما چرا انقدر برخی از ادارات ورزش و هیأت‌های ورزشی ما بی‌برنامه یا بدون برنامه‌ریزی حساب‌شده کار می‌کنند ؟

بریمانی: به دلیل جایگاه بالای مازندران و فعالیت‌های زیاد در ورزش مازندران و این شلوغی‌ها و حجم بالای فعالیت‌ها بهانه‌ای شد تا در شهرهای مختلف استان مازندران به برنامه‌ریزی و فعالیت‌های این‌چنینی کمتر توجه شده است. برای پویایی بیشتر و برای اینکه در آینده نتیجه بهتری از زحمات‌شان بگیرند نیاز است با رفع نواقص و برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر و حساب‌شده‌تری را صورت دهند تا در آستانه المپیک و مسابقات مختلفی که در پیش است ورزشکاران استان مازندران به موفقیت‌های بزرگی دست یابند.

فارس: یک مشکل و یک ضعف بزرگی که در ورزش مازندران وجود دارد، این است که هیچوقت رتبه‌بندی درستی اداره‌کل از ادارات و هیأت‌ها نداشته است. چرا ادارات ورزش و هیأت‌های ورزشی رصد و آنالیز نمی‌شوند و رتبه‌بندی درستی در استان مازندران مشاهده نمی‌شود؟

بریمانی: یکی از برنامه‌هایی که شخص آقای دکتر رنگرز روی آن تاکید دارند و ما هم به جد پیگیر اجرای آن هستیم، بحث نظارت دقیق بر فعالیت ادارات ورزش شهرستان‌ها و هیأت‌ها ورزشی است. انتظار ما از مدیران ادارات ورزش و هیأت‌ها ورزشی بر این است که دوستان برنامه داشته باشند و برای پیشبرد اهداف عالیه وزارت ورزش و دستگاه ورزش استان مازندران و آن انتظاراتی که جامعه ورزش استان دارند برنامه‌ریزی کنند. اینجا مازندران است و جایگاه بالایی در ورزش کشور دارد. علاوه بر بحث قهرمانی ما در بحث همگانی هم دوم کشور هستیم و این انتظار از همه عزیزان می‌رود که مواردی که به آنها ابلاغ می‌شود را به درستی اجرا کنند.

فارس: اصلا ادارات و هیأت‌ها ورزشی در طول سال برنامه‌ای تدوین شده به اداره کل ارائه می‌دهند ؟

بریمانی: یکی از مواردی که ما به همه ادارات و هیأت‌ها ورزشی تاکید داریم بحث تقویم ورزشی است که باید همه طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بر روی تقویم، کارهای خودشان را پیش ببرند.ما شاخص ارزیابی هیأت‌ها را بر اساس هر هیاتی بررسی می‌کنیم نه اینکه کل هیات‌ها را باهم بررسی کنیم. ما از هر هیاتی انتظاراتی داریم و بر اساس فاکتورهای تدوین شده، نشستی را با روسا و عوامل هیات‌ها برگزار می‌کنیم و به بررسی این فاکتورها می‌پردازیم و ارزیابی می‌کنیم. سال‌های گذشته هم این اتفاق افتاد و امسال با جدیت بیشتری پیگیر این موضوع هستیم و قطعا عزیزانی که نخواهند در این خصوص رفع نواقص کنند، وارد چالش خواهند شد. ادارات شهرستان رصد و ارزیابی می شوند و ادارات شهرستان باید هیات ها را مورد رصد و ارزیابی خودشان قرار دهند.ما از هر شهر به اندازه همان شهر انتظار داریم. مثلا از ساری بعنوان مرکز استان یک انتظار ویژه داریم و از سوادکوه و بهشهر و هر شهر دیگری انتظارات مربوط به خودش را داریم و سعی می‌کنیم در بخش کمک مالی که دغدغه ادارات و هیات‌های ماست کمک‌های لازم را به آنها تزریق کنیم تا دغدغه این عزیزان مرتفع گردد.

فارس: شاخص ارزیابی شما از باشگاه‌های ورزشی به چه صورت است ؟

بریمانی: بحث شاخص ستاره کردن باشگاه‌ها برنامه جدی ما است. با بررسی خدماتی که یک باشگاه می‌تواند بدهد مثل هتل‌داران، قصد داریم باشگاه‌ها را بر اساس نوع خدمات‌شان ستاره دار کنیم. به دنبال تدوین این فضا هستیم که بتوانیم برای باشگاه، مخصوصا باشگاه‌های خصوصی چنین درجه بندی‌ای تدوین کنیم. برای این عزیزان شاخص تعیین می‌کنیم و باید فرقی بکند بین باشگاهی که همه جوره بهتر است و خدماتی خوبی ارائه میکند با باشگاه‌های دیگر!

فارس: روز جهانی معلولان را پشت سر گذاشتیم و یک‌سری از قهرمانان و ورزشکاران معلول ما از نبود امکانات گلایه داشتند، برای ورزشکاران و قهرمانان معلول ما اداره‌کل چه برنامه‌هایی دارد ؟

بریمانی: ورزشکاران و قهرمان معلول ما به دفعات باعث سرافرازی کشور و استان مازندران شده‌اند. این‌ها قهرمانان ملی ما هستند و باید شرایطی را برای بی‌دغدغه تمرین کردن این عزیزان فراهم کنیم. هماهنگی های لازم با جناب مهدوی رئیس هیات ورزش‌های جانبازان و معلولین صورت گرفته و مکاتباتی با شهرستان‌ها انجام شده تا شرایط لازم برای تمرینات این عزیزان فراهم گردد تا مشکلی در این خصوص نداشته باشند.

فارس: انتخابات مهم هیات‌های بزرگ ورزشی را در پیش داریم و بحث شائبه‌هایی به فشار سیاسیون در جابجایی نیروهای منتسب به خودشان وجود دارد، در زمینه چه صحبتی دارید ؟

بریمانی: یکی از فاکتورهای مثبت جامعه ورزش مازندران، مطلع بودن از بحث آیین نامه‌های مختلف ورزشی مخصوصا آیین نامه های انتخاباتی است. اگر دقت کنید، خیلی از خانواده‌ها به دلیل حضور در مسابقات و ورزش های مختلف، الان کارشناسان خوبی در بحث ورزش استان هستند و شناخت کامل به مباحث مختلف ورزش دارند و گاها نظرات فنی‌ای می‌دهند و کارشناسان اصلی این‌چنین کارشناسی نمی‌کنند.

در فضای انتخاباتی هم، دوستان‌ما تبحر کافی دارند و به موضوعات مختلف و حساسیت این رشته‌های مهم ورزشی اشرافیت کامل دارند و تمام تلاش دستگاه ورزش بر این است، که آن چیزی حق و عدالت است انجام شود. اداره کل ورزش و جوانان هم تمام تلاشش بر این است که این انتخابات هیات‌های بزرگ ورزشی را نیز به مانند سایر انتخابات، عادلانه و بدون جانبداری برگزار نماید. چون ما باید پاسخگو باشیم و در این مورد هم امیدواریم آن چیزی که صلاح ورزش مازندران است اتفاق بیافتد.

فارس: آیا بحث فروش رای در انتخابات هیات های ورزشی هم واقعیت دارد ؟ راهکار جلوگیری از اینکار چه است ؟

بریمانی: در سایر انتخابات و این انتخابات مهم هیات‌های بزرگ ورزشی، خواهش ما از تمامی اعضای مجمع این است که به دوستانی رای بدهند که در نهایت به نفع ورزش استان باشد نه به نفع شخص خاص! چون اشخاصی که حق رای دارند، نماینده رشته خودشان در انتخابات هستند و فردا باید پاسخگو باشند. چون بعنوان نماینده ورزشکاران، داوران، مربیان و تیم ها رای داده اند و به شخصی رای می دهند که قرار است رئیس هیات استان شود. اعضای محترم مجمع با دید بازتر و با بررسی‌های دقیق و مطالعه برنامه های کاندیدای محترم، بتوانند با انتخاب درست، کمک حال ورزش استان باشند.

فارس: علت لغو انتخابات برخی از هیات‌های مهم ورزشی در طول این ماه چه بود ؟

بریمانی: به دلیل اینکه اکثر انتخابات هیات‌ها ۱۷ نفره است و با نفراتی که برای برگزاری مجمع هستند در کل حدود ۲۰ الی ۲۵ نفر می شوند نمی توانیم مجمع انتخاباتی را برگزار نماییم چون مجوز فعلی ما برای برگزاری جلسات ۱۵ نفر است و این شرایط موجود نیست و نمی توانستیم مجامع را برگزار نماییم اما در اولین فرصت با بهبودی شرایط موجود، انتخابات برگزار خواهد شد و تمام سعی ما بر این است که عدالت انجام شود و کسی که حقش است ریاست این هیات ها را برعهده بگیرد.

فارس: تکلیف بازنشسته‌ها چه‌شد؟ بالاخره منع شدند یا باز هم بازنشسته‌ها هستند ؟

بریمانی: با توجه به دستوری که از سوری وزارت و سازمان بازرسی صورت گرفته، ما بیش از سه سال است که از حضور بازنشسته‌ها برای ثبت نام انتخابات مجمع هیات‌های ورزشی جلوگیری کرده‌ایم و ثبت نامی از بازنشسته‌ها انجام نشده است.

فارس: تبصره‌ای هم برای حضور بازنشسته‌ها هست ؟

بریمانی: بازنشستگانی که ایثارگر باشند و ایثارگرانی که سه سال اسارت داشته باشند، فرزند شهید باشند و بالای 50 درصد جانبازی داشته باشند می توانند ثبت‌نام کنند اما از ثبت‌نام مابقی دوستان بازنشسته جلوگیری می شود. یکی از مقوله‌هایی هم سازمان بازرسی به صورت جدی پیگیر آن موضوع هست همین بحث عدم حضور بازنشسته‌ها در انتخابات هیات‌های ورزشی است.

فارس: در بحث کمک به تیم‌های مازندرانی مشکل زمین چمن نساجی چه شد؟ چرا تعویض چمن صورت نگرفت ؟

بریمانی: بررسی این مسئله به‌طور جدی در دستور کار اداره کل ورزش و جوانان قرار دارد.کارشناسان فنی و مهندسی اداره کل در حال بررسی و اقدامات مطالعاتی جهت اجرای این پروژه هستند.کاشت چمن طبیعی نیاز اساسی و مطالبه به حق تیم بزرگ نساجی است و به‌صورت ویژه جزو اولویت‌های عمرانی ما خواهد بود. بحث اینجا است که اگر کاشت چمن طبیعی استادیوم شهید وطنی آغاز می‌شد، با عنایت به بازه زمانی چندین ماهه برای این مهم، تیم نساجی امتیاز میزبانی لیگ برتر  را از دست می داد و نمی‌توانست در استادیوم شهید وطنی در مقابل حریفان بازی کند.با توجه به شرایط موجود تصمیم بر این شد تا با تقویت و ترمیم چمن مصنوعی، نساجی در خانه رقابت‌ها رو دنبال کند و در ادامه با مطالعات دقیق‌تر و بررسی‌های کارشناسی، اقدام عملیاتی کاشت چمن طبیعی در زمان مناسب‌تر که به نفع تیم نساجی باشد صورت گیرد.

فارس: به غیر از نساجی‌قائم‌شهر، در خصوص بحث کمک و حمایت از تیم‌های فوتبال مازندران، رایکای‌بابل، تیم‌های فوتبال ساحلی و همچنین مشکلات تیم‌های شهروند ساری و جوان‌نوین‌ساری چه راهکاری داشته‌اید؟

بریمانی: مدیرکل‌ ورزش و جوانان مازندران به جد پیگیر وضعیت تیم‌های استان هستند و در خصوص بحث باشگاه جوان نوین ساری هم دوستان پیگیر هستند و شخص مدیرکل و نمایندگان مجلس برای رفع مشکل موجود به فدراسیون رفتند و جلسه‌ای را نیز برگزار کردند. گویا اعتراض صورت گرفته از سوی باشگاه ساروی کمی با تاخیر صورت گرفته، اما نمایندگان مجلس، دستگاه ورزش به شدت پیگیر هستیم و منتظر رای کمیته استیناف هستیم تا انشالله حق فوتبال مرکز استان مازندران پس گرفته شود. اداره کل ورزش و جوانان مازندران تا جایی که در توانش باشد به حمایت از تیم‌ها و باشگاه‌های مازندران در شهرهای مختلف استان خواهد پرداخت. آن چیزی که قانون به ما اجازه خواهد داد و ما می‌توانیم دوستان را کمک کنیم، همه جوره درخدمت این عزیزان و تیم های مختلف ورزشی خواهیم بود.

فارس: کرونا آسیب جدی به باشگاه‌داران مازندرانی زده، برای این عزیزان کمکی یا راهکاری داشته‌اید؟

بریمانی: یکی از آسیب‌های جدی ای که کرونا وارد کرده، به ورزش و باشگاه‌داران بوده است. خیلی از عزیزان میلیاردها تومان برای باشگاه خود هزینه کردند و خیلی‌ها هم به‌خاطر عشق و علاقه به ورزش اینکارها را انجام دادند نه به‌خاطر درآمدزایی! اگر همان پول را در بانک می‌گذاشتند سود بیشتری دریافت می‌کردند.

چند وقت پیش برای باشگاه‌دارانی که به‌خاطر کرونا آسیب جدی‌ای دیده بودند، وامی با درصد پایین تخصیص داده شد و دو روز قبل هم یک نامه‌ای از وزارت ورزش و جوانان آمده که وام ۱۲ درصدی پرداخت کنیم که این موضوع از طریق ادارات ورزش شهرستان‌ها به اطلاع باشگاه‌داران خواهد رسید. دستکم کاری که می‌شود برای جبران این خسارات انجام داد، پرداخت وام با درصد پایین است تا بخشی از آسیب‌های باشگاه‌داران برطرف شود.

فارس: امیدی هست که باشگاه‌داران فعالیت خودشان را از سر بگیرند ؟

بریمانی: اخیرا نامه‌ای آمد و ستاد کرونای کشور هم این موضوع را اعلام کرده و ما منتظریم دستور کتبی آن‌هم بیاید. اعلام شده که ما در گروه دو قرار داریم و می‌توانیم در شهرهایی که نارنجی است، فعالیت‌های ورزشی را شروع کنیم. امیدواریم هر چه زودتر بتوانیم این فضا را پیش ببریم و ورزشکاران بتوانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت‌های ورزشی خودشان را در باشگاه‌های ورزشی آغاز کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۵۹/ج/و

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران ورزش جوانان المپیک معاونت امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان اداره کل ورزش و جوانان مازندران ادارات ورزش و هیأت های ورزشی ادارات ورزش و هیأت ها حضور بازنشسته ها انتخابات هیات ها فعالیت های ورزش استان مازندران هیات های ورزشی ورزش مازندران هیأت ها ورزشی باشگاه داران برنامه ریزی شرایط موجود ناجیان غریق دستگاه ورزش برنامه هایی داشته باشند شهرستان ها ورزش استان بزرگ ورزشی باشگاه ها هیأت ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۳۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی

ابراهیم مهربان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه محمد مصلایی پور رئیس کمیته داوران فدراسیون کشتی، به دلیل خودداری از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا از سوی اتحادیه جهانی کشتی از لیست داوران المپیک ۲۰۲۴ پاریس کنار گذاشته شده، اظهار کرد: در ارتباط با این موضوع سند موثقی به دست ما نرسیده و پیگیر هستیم. طبیعتاً مصلایی پور نماینده کشور ما هستند و اگر واجد شرایط حضور در المپیک باشد قطعاً پیگیر خواهیم بود تا مصلایی پور یا یک نماینده دیگر به عنوان داور در المپیک حضور داشته باشد.

سخنگوی فدراسیون کشتی در مورد اینکه کامران سلطانی زاده، نیما صادقی و مهدی بشیر زاده ۳ داور درجه المپیکی ایران برای قضاوت در مسابقات جهانی کسب سهمیه المپیک در استانبول ترکیه دعوت شدند، عنوان کرد: طبیعتاً فدراسیون جهانی بر اساس برنامه‌های خود نفراتی را دعوت می‌کند، مسابقات استانبول هم یکی‌تر آن مسابقات است.  

مهربان در مورد جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر در مورد آخرین وضعیت خود گفت: در جریان اینکه جلسه برگزار شده یا می‌شود نیستم، اما حسن یزدانی تمرینات خود را زیر نظر پزشک معالج و درمانگر خود شروع کرده و با هماهنگی کادرفنی و شخص محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، با توجه به اینکه او در این اردوی تیم ملی هم می‌بایست زیر نظر پزشک و فیزیوتراپ کار کند، بنا بر این شده در این اردو هم غیبت داشته باشد و ان‌شاءالله از اردوی بعدی در خانه کشتی در کنار سایر ملی‌پوشان تمرین خواهد کرد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • ورزش فارس در ۸ اردیبهشت
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • ابراز امیدواری مدیرکل ورزش استان برای افزایش سهمیه‌های المپیکی