Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: فردا برای روند فعالیت ادارات و اصناف تصمیم‌گیری می‌کنیم البته اصنافی که در سامانه سلامت ثبت نام نکرده باشند اجازه بازگشایی نداشته و اگر بازگشایی کنند پلمپ میشوند

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا روز یکشنبه ۴ خردادماه به ریاست غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و با حضور ایرج حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت در محل استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان در پایان این نشست توضیح داد: وضعیت کرونا در استان خوزستان روند افزایشی دارد اما با تمهیدات و تعطیلی های اخیر از شدت این افزایش کاسته شده است و روند کنترل شده و پایدار است.

وی افزود: در عین حال روند همچنان افزایشی است و مردم باید بیشتر رعایت و مراقبت نمایند تا این روند افزایشی به سمت خط صاف و پس از آن نزولی حرکت کند و باید پیشگیری و اقدامات موثر در رفتار مردم باشد تا بتوانیم کنترل کنیم.

شریعتی با بیان اینکه انتظار مراقبت بیشتر از سوی مردم بویژه در اهواز داریم اظهار داشت: با وجود روند افزایشی استان خوزستان استان بیستم است و در رده متوسط شیوع در سطح کشور هستیم اما ممکن است روند صعودی خیز بردارد و لازم است مردم مراقبت بیشتری داشته باشند و علاوه بر اقدامات مسئولان اصلاح رفتار مردم نیز نیاز است تا بتوانیم شرایط را کنترل نماییم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: همچنین تصمیم گرفتیم امتحانات پایان سال پایه نهم به شکل حضوری برگزار نشود و تاکید کردیم که یا نمره نیمسال اول لحاظ شود و یا غیر حضوری و مجازی برگزار شود و یا این که منتظر مانده تا شرایط مهیاتر شود و وضعیت ویروس رو به نزول رود تا بتوانیم شرایط را برای برگزاری آزمون به صورت حضوری فراهم نماییم.

شریعتی ادامه داد: فردا برای روند فعالیت ادارات و اصناف تصمیم‌گیری می‌کنیم البته اصنافی که در سامانه سلامت ثبت نام نکرده باشند اجازه بازگشایی نداشته و اگر بازگشایی کنند پلمپ میشوند همچنین اکیپ های بازرسی باید تشکیل شود و فرمانداران و مسئولان شهرستان ها موظف به اجرای دستورالعمل های مربوطه هستند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: انتظار میرود دانشگاه علوم پزشکی نیز شرایطش را برای تست های بیشتر فراهم کند و تعداد آزمایشگاه ها افزایش یابد تا بتوانیم بیماریابی قوی تری نسبت به اکنون داشته باشیم و بتوانیم تماس ها را سریعتر شناسایی کنیم.

شریعتی خاطرنشان کرد: همچنین بنا شد شهرداری ها تبلیغات بیشتری نمایند و بنرها و بیلبوردهای بیشتری در سطح شهرها و معابر نصب نمایند و اطلاع‌رسانی به مردم بیشتر شود صدا و سیما نیز نقش ویژه تری ایفا نماید تا بتوانیم مردم را آگاه تر نماییم.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به مکالمه تلفنی خود با رئیس جمهور بیان کرد: رئیس جمهور و مسئولان کشور در این خصوص حساسیت داشته و در تماس هستند تا انشاءالله شرایط خوزستان به شرایط عادی برگردد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان سلامت اصناف بیماری استاندار خوزستان تا بتوانیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود

در حالی که ستاد مدیریت بحران در استان خوزستان وجود دارد، اما هربار که اتفاق بحرانی رخ می‌دهد با تصمیم‌گیری‌های دیرهنگام، یک بحران جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، مدارس استان خوزستان در شهرهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت_ به علت آلودگی شدید هوا تعطیل شد و ادارات نیز با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز کردند، اما این تعطیلی به قدری دیر اعلام شد که کارمندان به محل کار مراجعه کرده بودند و دانش‌آموزان نیز در مسیر مدارس بودند و همین این امر باعث ایجاد نگرانی برای والدین و ایجاد بحران در خلال بحران دیگر شد.

امروزه شرایط به نحوی است که بسیاری از مشکلات همچون سیل، طوفان و گردو خاک از قبل پیش‌بینی می‌شود و شدت آن نیز تعیین می‌شود، در خوزستان اما انگار اینگونه نیست چراکه تا زمانی که شرایط به بدترین حالت ممکن نرسد هیچ‌گونه تصمیم‌گیری صورت نمی‌گیرد و همین امر موجب گلایه شهروندان شده است.

طی چند ماه اخیر اتفاقات بحرانی در خوزستان از جمله آب‌گرفتگی شدید معابر اهواز و بندر امام خمینی (ره) و آلودگی هوا چندین مرتبه موجب تعطیلی مدارس شد، اما آنچه که در این خصوص به شدت مورد انتقاد است تصمیمات لحظه آخری مدیران مربوطه است، به نحوی که دانش آموزان در کوچه‌ها سرگردان می‌شوند و والدین استرس و نگرانی بازگشت آن‌ها به خانه را دارند.

در بارندگی سال گذشته در حالی که خیابان‌های اهواز مملو از آب بود و تردد به سختی انجام می‌شد، مدارس زمانی تعطیل شد که سرویس‌های مدارس و دانش‌آموزان در حال حرکت به سمت مدارس بودند، در تعطیلی‌ها به علت آلودگی هوا نیز همین رویه تکرار شد و به این ترتیب و با وجود پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع گرد و خاک و قرار گرفتن وضعیت هوای اهواز از شب گذشته در حالت خطرناک، بازهم تصمیم گیری صورت نگرفت تا زمانی که هم کارمندان و هم دانش‌آموزان به سمت محل کار و مدرسه در حرکت بودند.

مهدیه خسروی یکی از اولیایی که شاغل نیز هست به خبرنگار ایمنا می‌گوید: من و همسرم هر دو شاغل هستیم، وقتی هوا آلوده یا شرایط بحرانی است لحظه به لحظه اخبار را چک می‌کنم تا بتوانم برای فرزند کلاس اولی خود برنامه‌ریزی کنم، اما هر بار باید با استرس و اضطراب صبح زود به خانه‌ی اقوام بروم تا از فرزندم تا زمان بازگشتن از محل کار نگهداری کنند، من به عنوان یک شخص عادی از شب گذشته متوجه آلودگی شدید هوا شدم، این سوال را دارم که مسئولان با چه دلیلی دیر تصمیم می‌گیرند.

نازنین مرادی یکی دیگر شهروندان اهواز اظهار می‌کند: من مشکل تنفسی دارم در و این وضعیت آلودگی هوا به شدت برای من خطرناک است، اما باید به محل کار خود می‌رفتم در حالی که شروع ساعت اداری ۷ صبح است، خبر تأخیر در بازگشایی ادارات ۷:۱۶ می‌رسد، وقتی ما از هفت صبح در محل کار حضور داریم؛ مگر می‌شود که به خانه برگردیم، وقتی مسئولان خوزستان به فکر مردم نیستند چگونه از دیگران انتظار می‌رود.

وی می‌گوید: یکی از همکاران ما در حالی که در مسیر اداره بود که متوجه تعطیلی مدارس شد و میانه راه برای اینکه دختر خود را به مدرسه فرستاده بود از سرویس پیاده می‌شود و با استرس باز می‌گردد، این وضعیت برای ما نگران کننده است.

آلودگی هوای امروز اهواز به نحوی بود که از شب قبل امکان تصمیم‌گیری وجود داشت، اما با سوءمدیریت، آرامش از خانواده‌ها برای ساعاتی گرفته شد، چراکه والدین در مسیر محل کار بودند که خبر تعطیلی مدارس و بعد از آن خبر تأخیر در بازگشایی مدارس اعلام شد؛ داستان به همین‌جا ختم نشد خبر تعطیلی چندین بار اصلاح و تکمیل شد به نحوی که ابتدا مدارس شهرهای اهواز باوی و کارون در دو شیفت صبح و بعد از ظهر تعطیل شد و پس از آن بازگشایی ادارات با تأخیر دوساعته اعلام و دقایقی بعد مدارس و ادارات حمیدیه اضافه شد.

در نهایت و با اصلاح خبر، تنها مدارس صبح تعطیل و تصمیم‌گیری در خصوص مدارس شیفت بعدازظهر به بعد موکول شد. این چنین اطلاع‌رسانی را به هیچ وجه نمی‌توان در کنترل شرایط بحرانی مؤثر دانست، برعکس این نحوه تصمیم‌گیری ایجاد بحران در بحران است؛ بنابراین انتظار می‌رود مسئولان استان خوزستان با کمی دقت و مدیریت بیشتر در راستای ایجاد آرامش برای شهر و شهروندان خود تلاش کنند.

کد خبر 748994

دیگر خبرها

  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • ژاوی: می‌خواهم قرارداد روبرتو تمدید شود/ جاه‌طلبی زیادی دارم
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران