Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه آقای روحانی سابقه تصمیم هایی که بدون ملاحظه بوده و به تنهایی اتخاذ شده باشد را کم نداشته است.

نصرالله پژمانفر در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین عنوان کرد: تصمیم آقای روحانی مبنی بر بازگشایی پلکانی ادارات، به تنهایی گرفته شده و ستاد کرونا هیچ همراهی در این رابطه با او نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه آقای روحانی سابقه تصمیم هایی که بدون ملاحظه بوده و به تنهایی اتخاذ شده باشد را کم نداشته است. به یقین این مساله برای تمام کشور بویژه برای شهر مشهد بسیار آسیب زا خواهد بود.

وی تصریح کرد: مشهد مقدس در معرض رفت و آمد فراوانی از ناحیه زائران و دلدادگان بارگاه علی ابن موسی الرضا(ع) است. اکنون شوق زیارت در دل بسیاری از ایرانیان وجود دارد. بویژه اینکه در تعطیلات نوروز امسال بدلیل شیوع ویروس کرونا، زائران موفق به سفر به مشهدالرضا و زیارت آن حضرت نشده بودند.

وی متذکر شد: وقتی قرار باشد ادارات آرام آرام بازگشایی شوند، آنوقت بسیاری از مردم نیز به عنوان ارباب رجوع پیگیر امورات اداری شان می شوند. همچنین افراد زیادی، دیگر تحمل قرنطینه خانگی را نخواهند داشت. شهرهای زیادی بویژه مشهد شاهد حضور خیل مسافران خواهند بود و این برای ساکنان شهر و همچنین مسافران بسیار خطرناک و آسیب زا خواهد بود.

پژمانفر مدعی شد: این تصمیم مشکلات زیادی را برای کشور و بخصوص برای مشهد ایجاد و کشور را با چالش جدی روبرو خواهد کرد. در مجلس در تلاشیم تا بتوانیم جلوی اینگونه تصمیمات را به بهترین نحو ممکن بگیریم.

وی در پاسخ به این سوال که اگر واقعا کشور از لحاظ وضعیت بیماری کرونا در شرایط مناسبی قرار دارد که امکان عادی شدن شرایط وجود دارد چرا یکی دو روز زودتر این موضوع را اجرا نمی کنند و اجازه برگزاری جشن های نیمه شعبان را به مردم نمی دهند، گفت: اگر واقعا شرایط مطلوب بود این چند روز چندان تفاوتی نداشت و نباید مانع تجمعات مذهبی می شدند، اما باید گفت که شرایط کشور از لحاظ کرونا، هنوز به مرحله مناسبی نرسیده است و امکان شیوع مجدد و وسیع آن بسیار زیاد است. در این تصمیم آقای روحانی ابهامات فراوانی وجود دارد.  

وی با اشاره به همزمانی اعلام افزایش قیمت بنزین در شب میلاد پیامبر توسط دولت و بروز مشکلات فراوان برای کشور و همزمانی اعلام بازگشایی پلکانی ادارات در شرایط شیوع کرونا با میلاد منجی عالم بشریت، ابراز داشت: امیدوارم که این تصمیمات عامدانه نباشد و تنها بدلیل سهل انگاری اتفاق افتاده باشد و دیگر شاهد ایجاد مشکل و عوارض ناگوار پس از تصمیم گیری اشتباه توسط رئیس دولت نباشیم.  

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تصمیم دولت روحانی شیوع کرونا آقای روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات رئیس مجلس در انتقاد از وضعیت مدیریت بازار ارز پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به انتقادات قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از مدیریت اقتصادی و بازار ارز نوشت:

«جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛
پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:
۱. دیدگاههای مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی(وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاستهای اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفندماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیتها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال ۱۴۰۲ (رشد ۹ ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.  

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای  اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه¬ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی ۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین میشوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر(۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده میکنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خردادماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است.  
 
دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی  با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس