Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محمدرضا سبزعلیپور اقتصاددان و رئیس مرکز تجارت جهانی ایران نسبت به شیوع گسترده "ویروس کرونا" و افزایش تعداد مبتلایان و درگذشتگان در سراسر ایران هشدار داد و طی سخنانی از بازگشایی بانکها و ادارات شدیداً انتقاد کرد و گفت: بیش از یکماه و نیم است که شیوع "ویروس کرونا" در ایران از جانب دولت و مقامات مسئول کشورمان علنی و رسانه ای شده و از آن تاریخ تا به امروز طبق آمار رسمی دولت، کل مبتلایان به این بیماری در سراسر ایران به بیش از 50000 نفر رسیده و متأسفانه تاکنون 3200 نفر نیز به دلیل ابتلا به کووید 19 در کشورمان جان خود را از دست داده اند!! این در حالیست که طبق اظهارات و هشدارهای مکرر مسئولین "ستاد مبارزه با کرونا" و برخی از اعضاء "شورای عالی امنیت ملی" چنانچه اصول بهداشتی و اصول ایمنی از جانب دولت و مردم رعایت نشود قطعاً بحران کرونا روز به روز گسترش خواهد یافت و چه بسا "ویروس کرونا" این میهمان منحوس و ناخوانده، سالجاری در ایران جا خشک کرده و علیرغم میل مان سایه به سایه دنبال مان باشد!!

فلذا با استناد به این اطلاعات باید تدابیر ویژه ای در سطح ملی از جانب دولت و ملت و سایر دستگاههای کشوری و لشگری اندیشیده شود تا حدالامکان از افزایش آمار مبتلایان و جان باختگان کرونا در سطح کشور جلوگیری شود و سعی بر این باشد تا آمار بیماران و فوتی ها روز به روز کاهش یافته و ریشه این ویروس لعنتی از اقصی نقاط کشورمان کَنده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیپور افزود: جدای از اینکه به اعتقاد اینجانب، دولت و مقامات مسئول در روند اطلاع رسانی، پیشگیری به موقع و اِتخاذ تصمیمات ویژه جهت مبارزه با "کرونا" اشکالات و نقاط ضعف مهمی داشته و میتوانستند با اقدامات سریع و بدون لاپوشانی، این بحران را بهتر و سریعتر کنترل و تحت مدیریت خود درآورده و حتی به جرأت میتوانم بگویم که میتوانستند تعداد مبتلایان را نیز کاهش دهند اما در کمال تعجب پس از گذشت قریب به 2 ماه و این تعداد مبتلا و جانباخته متأسفانه هنوز شاهد اَعمال و رفتاری از سوی دولت و برخی از مردم هستیم که غیرقابل باور و برعکس اقدامی در جهت تشدید بحران میباشد که ذهن ملت ایران و رسانه ها را بخود مشغول کرده و این سوال پیش می آید که چرا این تصمیمات اتخاذ و این اعمال و رفتار از سوی دولت و برخی از مردم بی خیال و ناآگاه سرمیزند؟!!

وی تشریح کرد: چنانچه عده ای ناآگاه و یا بی وجدان، موقعیت بحرانی کشور را درک نکرده و به توصیه ها و اخطارهای مقامات مسئول و "ستاد مقابله با کرونا" توجه نکرده و نمیکنند قابل درک است زیرا همچنانکه عرض کردم یا ناآگاهند که باید تفهیم شوند، یا بی شعور و احمق اند که باید جریمه شوند و یا اینکه خائن هستند و عمداً در جهت تشدید بحران قدم برمیدارند که باید با آنان شدیدترین برخوردها را انجام داد!! درکل این بخش با تدابیر صحیح قابل کنترل میباشد.

اما مشکل اصلی، تصمیمات نادرست و عملکرد سوال برانگیز دولت میباشد که بسیار خطرناک و غیرقابل جبران خواهد بود. کاری به اعمال و رفتار و تصمیمات غلط دولت طی دو ماه گذشته ندارم اما بحث اینجانب مربوط به تصمیمات و کارهایی است که دولت از این به بعد انجام میدهد. در این ارتباط عقل و عِلم هر دو حکم میکنند که در حال حاضر و تا کنترل بیماری کرونا، دولت محترم از تردد غیر ضرور مردم در شهرها و مسافرتهای بین شهری شدیداً جلوگیری کرده و طرح فاصله گذاری اجتماعی را نیز تشدید نماید که الحمدلله علیرغم اینکه این اقدامات دیر شروع شد اما در ایام تعطیلات نوروزی بخوبی اجرا و به آن عمل گردید که جای دارد تا از این طریق از همه دست اندرکاران، مجریان و زحمتکشان این طرح قدردانی نمایم.

ولیکن موضوعی که مبهم و سوال برانگیز میباشد این است که علیرغم تأکید تمامی مقامات مسئول به بحرانی بودن اوضاع و اذعان باینکه باید مردم در خانه بمانند و خود را فعلاً در منزل قرنطینه نمایند متأسفانه شاهد دستور دولت به بازگشایی ادارات و بانکها میباشیم که هیچگونه توجیه منطقی ندارد و درست ناقض دستورات قبلی دولت و ستاد مقابله با کرونا میباشد!! از طرفی میگویند کسی از خانه بیرون نیاید و در منزل قرنطینه باشد و از طرف دیگر عده ای از همین مردم را تحت عنوان کارمند آنهم در اوج خلوتی خیابانها و تعطیلی بازار، شرکتها، کارخانجات و سازمانها به خیابانها میکشند تا به سر کار خود رفته و منتظر ارباب و رجوع باشند!!

یعنی بنوعی دستور خود را نقض کرده و به مردم میگویند که در خانه نمانید و بروید بیرون و کارهای اداری خودتان را امجام دهید چون ادارات باز است!!!!

مثلاً ادارات ستادی و اداری وزارتخانه های صمت، مسکن و شهرسازی، امور خارجه، اقتصاد و دارایی، ارتباطات، ارشاد و... دهها مورد دیگر و یا حتی ادارات سازمانها و شرکتهایی همچون برنامه و بودجه و یا مخابرات ایران چه کار مهمی را قرار است در این روزهای بحرانی انجام دهند؟!! 

سبزعلیپور تصریح کرد: باز هم این پرسش برای عموم مردم پیش میآید که چرا و به چه دلیلی دولت بانکهای دولتی و خصوصی را تعطیل نمیکند؟

وقتیکه مجلس شورای اسلامی بطور کامل تعطیل است و برخی از دستگاههای وابسته به دولت و حتی تمامی مجموعه های خصوصی و غیردولتی نیز تقریباً تعطیل و یا نیمه تعطیل میباشند، پس چرا دولت به باز بودن و فعالیت بانکها و ادارات در این ایام بحرانی اصرار میورزد؟ این یک اَمر طبیعی است تا وقتیکه بانکها و ادارات کار میکنند مشتری و ارباب رجوع هم داشته باشند، اما اگر حَسَب دستور رئیس جمهور ادارت و بانکها موقتاً تعطیل شوند، خیال مردم نیز راحت میشود که دیگر هیچ اداره و بانکی باز نیست پس کسی از منزل خارج نمیشود.

ضمناً همچنانکه چندی قبل نیز تأکید نمودم باز هم عرض میکنم وقتیکه بانکها در این ایام و در این روزهای بحرانی که کسب و کاری وجود ندارد باز باشند، طلبکاران چِکهای بدهکاران را جهت وصول به بانکها میبرند و چون بدهکار کسب و کاری نداشته در نتیجه نمیتواند چِک طلبکار را پاس کُند لاجرم همین امر سرآغاز دعوای طلبکار و بدهکار و شروع درگیریهای روحی و روانی در خانواده ها میشود!! اما چنانچه بانکها در این روزهای بحرانی تعطیل باشند دیگر هیچ طلبکاری هم نمیتواند چک و یا چکهای کسبه بی پول را برای وصول به بانک ببرد و در نتیجه مجبور میشود تا بازگشایی بانکها صبر کند و به همین خاطر دیگر نمیتواند به بدهکار یا بدهکاران خود نیز فشار وارد کند که این روند آنهم در این ایام بحرانی کاری بسیار منطقی و درست میباشد که امیدوارم دولت محترم و همچنین اعضاء محترم شورای عالی امنیت ملی به آن توجه و آنرا بی فوت وقت اجرایی کنند.

رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در خاتمه با طرح سوالی از جناب آقای روحانی بعنوان رئیس جمهور و همچنین رئیس "ستاد مقابله با کرونا" پرسید: آقای روحانی عزیز! (چرا اینقدر اصرار به بازگشایی سریع بانکها و ادارات دارید)؟

با وجود اینکه همین دیروز خودتان اظهار نمودید که اگر اصول ایمنی و بهداشتی رعایت نشود این ویروس منحوس طی ماههای آینده میهمان ما خواهد بود، پس چرا با دستوری جدید، دستورات قبلی خودتان را نقض میکنید؟ چرا با بازگشایی بانکها، طلبکار و بدهکار را به جان هم میاندازید؟ آقای روحانی! چرا با بازگشایی زود هنگام ادارات و بانکها عده ای از مردم را تحت عنوان کارمند و عده ای دیگر را تحت عنوان ارباب و رجوع از منزل بیرون میکشید و جان آنان را به خطر می اندازید؟ آنهم درحالیکه بیش از یکماه است که خودتان به شدت رعایت می کنید و تمامی جلسات تان را از طریق ویدئو کنفرانس مدیریت میکنید و در جلسه هیأت دولت نیز فقط خودتان با نفر بغل دستی چند متر فاصله دارید!!!

از همین رو برای چندمین بار از محضر جنابعالی در این ایام بحرانی که طبق آمار رسمی دولت خودتان حداقل روزی 3000 نفر به کرونا مبتلا و چیزی حدود 150 نفر از هموطنانمان جان خود را از دست میدهند خواهش میکنم تا جهت کنترل بحران و کاهش تلفات و ابتلا مردم به "ویروس کرونا"، دستور فرمائید ادارات و بانکها تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند تا انشاالله پس از آرامش اوضاع با سلامتی مردم و بهبود مبتلایان و همچنین خبرهای خوش به استقبال کسب و کارهای خصوصی و دولتی برویم و جبران این ایام بحرانی را با دلخوشی و دلگرمی و همکاری و همدلی و سعی و تلاش مضائف دولت و مردم انجام دهیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رئیس مرکز تجارت جهانی ایران بازگشایی ادارات صراط بانکها و ادارات ایام بحرانی مقامات مسئول ویروس کرونا آقای روحانی عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۹۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • چرا رونالدو زیادی مهربان شده است؟!
  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید